Így kell a böjtre készülni, nem? Véres hurkával, kolbásszal, füstölt oldalassal, kacsával? Hát, nem. Mi nem szoktunk böjtölni, de még bőven lehet húst enni a böjtölőknek is. Főleg azért, mert ma van Márton nap, amikor hagyományosan kacsát, vagy libát esznek. Vettem egy mell nélküli pecsenyekacsát (alias combos aprólék), kivételesen a bőre miatt. Van még apró levelű, gyenge spenót, meg savósajt is. A tök becsapós lehet, mert formára és színre hasonlít a provanszi tökre, de ez egy kanadai sütőtök, csak nem hosszúkás. Lehet keveredett a nagydobosival. A felületét borító halvány hálózatos minta árulta el.
A bejegyzés trackback címe:
https://suburbankitchen.blog.hu/api/trackback/id/tr9613232849
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.