Mit keres itt hízott kacsahús, mikor csak egy hét múlva lesz Márton-nap? A hízott kacsa már most is jó, meg aztán előre kell dolgozzak kicsit, hogy jövő hétre legyen feltöltve pár lefőzött, megírt recept, amit ki tudtok próbálni. Ennek érdekében már pénteken kimentünk a piacra. Az előző szezonban készítettem sóletet, talán ez a leggyakoribb megoldás a kövér madarakra. Ha csak simán meg van sütve, vagy zsírban abálva, akkor egy igazán hozzávaló köret az almás párolt lilakáposzta. A hűvös idővel visszatértek az édes saláták. Ez a római saláta kivételesen guszta darab. Véletlenül összeakadtam pár világos sárga színű répával. Árfekvésben nem különböztek a szokványos sárgarépától, ami a kulcsa a fajta terjedésének. A brokkoli szezonja mostanában kezdődhet, hiszen bement az ára a karfiol ára alá.
A bejegyzés trackback címe:
https://suburbankitchen.blog.hu/api/trackback/id/tr1313171756
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.