Szombati piaci bevásárlás
2017. december 23. írta: Gyalogrépa

Szombati piaci bevásárlás

A tavalyi karácsonyi bevásárláshoz hasonlóan idén is vettünk sonkát. Ebből lesz többek között a húsvéti sonka is. Füstölés nélkül, a bemutatott szárításos eljárással fogom érlelni a pácolás után. Ezúttal nem csontozom ki, magabiztos vagyok. Friss fogyasztásra nemigen kell semmi, úgyis felpakolnak majd a rokonok csomó mindennel.

A bejegyzés trackback címe:

https://suburbankitchen.blog.hu/api/trackback/id/tr113519933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Andrass9 · http://blogkocsma.blog.hu 2017.12.28. 22:12:31

Ne sajnáld a csont mellett a pácsót!!!

Gyalogrépa · http://suburbankitchen.blog.hu/ 2017.12.29. 05:50:08

@Andrass9: Minden nap az átfordításnál alaposan átnyomkodom, megmasszírozom, gyömöszölök be a csont mellé rendesen a sóból.