A szárazság ellenére árnyékos nedvesebb helyeken már szedésre érdemes méretet értek el a vadpórék. Tegnap vettem spenótot, meg van otthon egy csomag bolti vajas leveles tészta. Spanakopita féleség készül, amit ízesít a vadpóré és tartalommal tölt föl a spenót. A következő képen pedig a vadpórék természetes élőhelyükön láthatóak. Nem kell mindent megenni.
A bejegyzés trackback címe:
https://suburbankitchen.blog.hu/api/trackback/id/tr9315641628
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
A fickó 2020.04.26. 13:25:10
A képen azért nagyon úgy fest, hogy sok vizet nem kaptak eleddig - elég szikkadt a száruk ...
Gyalogrépa · http://suburbankitchen.blog.hu/ 2020.04.27. 03:41:14
@A fickó: Rengeteg töpörödött van a kiégett fűben, ahol tavaly jópár nagyot szedtem. Ezek a szikkadtak voltak még a legjobbak. Sajnos ezeknek már volt keskeny magszáruk is, amit még ugyan nem kellett kivágni, de sok idejük már nem lehet hátra a többieknek sem. Talán pénteken még tudok szedni párat.