Mit, miért írok? Használati útmutató a bloghoz, receptekhez
2017. április 02. írta: Gyalogrépa

Mit, miért írok? Használati útmutató a bloghoz, receptekhez

Úgy érzem szükség van erre a bejegyzésre, hiszen a receptes posztjaim alapvetően eltérnek a megszokott receptleírásoktól, valamint van már egy bemtutatásra méltó kialakult tematika, ami alapján készülnek a bejegyzések. Ezeket érdemes megosztanom, hogy jobban megértse mindenki, miről is esik szó itt…

Amatőr fine dining otthon: földes ízvilág a kora tavaszi erdő kínálatával
2017. március 31. írta: Gyalogrépa

Amatőr fine dining otthon: földes ízvilág a kora tavaszi erdő kínálatával

Egy sikeres gombászás, gyűjtés, vagy más forrásból jövő kivételes alapanyag jó apropó egy kivételes fogás megtervezésére, elkészítésére. A hírek és az időjárás állása szerint idén először és utoljára sikerült cseh kucsmagombát szednem. A piacon malackarajt vettünk, a hűtőben még kallódott egy nagy…

süti beállítások módosítása