Már kapni Meyer-citromot. Sokkal édesebb, mint a leggyakoribb citrom fajták. Kozerv szardíniára facsarva meghatározó élmény. A csontos karajt így ahogy van bepácolom érleléshez. Most már csak ezek az apró télálló fokhagymák bírják anélkül, hogy kihajtanának, berohadnának, összefonnyadnának. A fekete retket gyömbérrel savanyítom meg így. A kolbász adja a reggelit, a megszokottra merőlegesen bontott császárhús pedig a vasárnapi sültet.
A bejegyzés trackback címe:
https://suburbankitchen.blog.hu/api/trackback/id/13553777
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
Kommentezéshez lépj be, vagy regisztrálj! ‐ Belépés Facebookkal