Füstölt hús főzése nemcsak húsvétra
2017. április 15. írta: Gyalogrépa

Füstölt hús főzése nemcsak húsvétra

Fűszeres ünnepi füstölt tarja főzése

Múlt Karácsonyra füstölt tartját főztem, amit utána lakkoztam. Csak a tarja megfőzését követve kiváló főtt húsvéti "sonkához" lehet jutni. Idén Húsvétra füstölés nélküli szárított, érlelt sonkát készítettem, tehát most elmarad a füstölt, főtt hús.

A bejegyzés trackback címe:

https://suburbankitchen.blog.hu/api/trackback/id/tr7212427669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása