Mi mással lehetne nyitni az ősz első piacozását, mint tökkel és gombával? Persze a vásárlás nagy része az eltevésről, tartósításról szólt. A nagy kosár uborkából csak mutatóba került kevés a fotóra, csemege uborka készül belőle. Sikerült gyöngyhagymát is vennem, amit pirítva fogok elkészíteni, nem savanyítva. Igazi ritkaság nyers formában, pirítva pedig fenséges csemege. A fűszerpaprikát felfűzve fogom megszárítani. Szeretek egész fűszerpaprikával főzni. A ropogós, friss nyárfa érdestinórut a gyönyörű birkalábszárhoz vettem.
A bejegyzés trackback címe:
https://suburbankitchen.blog.hu/api/trackback/id/12798218
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
Kommentezéshez lépj be, vagy regisztrálj! ‐ Belépés Facebookkal