Végre megbonthattam a legelső érlelt szalonnámat, amit ebben az őszi szezonban készítettem. Valamikor a nyáron fogyhatott el az előző szezon összes érlelt húsa, szalonnája. Szóval már nagyon vártam erre az időpontra. Így készülnek ezek a szalonnák, pancetták. Tavaly már készítettem sonkát is, ebben a szezonban ismét nekilátok. Nemrég beruháztam egy egyszerű szeletelőgépbe is. Mit mondjak, megérte.
A bejegyzés trackback címe:
https://suburbankitchen.blog.hu/api/trackback/id/13288765
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.