Mint ha visszatért volna a tavasz a rendes kerékvágásba. Akadt kemény, de nem fás rebarbara, szép saláta és talán retek is lenne, ha el bírtuk volna hozni. A kovászos uborkát már össze is állítottam. A parázsburgonya topon, a vajtök is kezd szezonba érni. Mint ha tökféléből nem volna elég, hoztam vékony, kemény fürtös uborkákat. Azért ezeket választom, mert a magházuk nagyon kezdetleges. Valahonnan előkerült pár nagyon illatos vékony héjú, apró szemű citrom, meg ez a szintén illatos spanyol grapefruit. Az van ráírva, hogy édes. Majd meglátjuk! Lajosmizsei epret vettünk: nagyon jó ízű és rendkívül édes.
A bejegyzés trackback címe:
https://suburbankitchen.blog.hu/api/trackback/id/13978816
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
Kommentezéshez lépj be, vagy regisztrálj! ‐ Belépés Facebookkal