Karácsonyra már minden kész, ment a lazulás. A körtét borban főzöm meg. A mandarin és a hegyes erős szokványos fogyóeszköz. Különösen sötét sárga citromot próba gyanánt vettem. Talán az első érett ízű citrom a szezonban. A gránátalmára még nincs tippem. Több mint hét kilós sertéscombot vettem. Nem túl nagy szerencsére. Tudniillik néha 30 kiló körül mozog egy egész sonkának való láb tömege. Ez itt gyönyörű kerek formázott darab. Pompás érlelt sonka készül belőle már tavaszra. Hamarosan megmutatom, hogyan.
A bejegyzés trackback címe:
https://suburbankitchen.blog.hu/api/trackback/id/12071509
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
Kommentezéshez lépj be, vagy regisztrálj! ‐ Belépés Facebookkal