Kezdünk ráfordulni az őszre. Ezt mi sem igazolja jobban, mint a szőlő. Egy néró, és egy irsai olivér. Ez nem a sztenderd csemegeszőlő ízvilág, már csak azért sem, mert az irsai konkrétan borszőlő, a néró pedig csemegeszőlő létére elvileg alkalmas borkészítésre. Kérdés, hogy milyen bor készül egy vegyes hasznosítású fajtából. Másik érdekesség a fontos alma, amit ugyan frissen fogok elfogyasztani, de kiváló régi magyar rétesalma fajta. A paprikára érdemes még kitérni, hiszen ezek a példányok erős illatúak, és kőkemények - most vannak a topon. Az nyár végi, őszi gombaszezon eddig felejtős, a nyár nagy része így is félig-meddig kimaradt. Tavaly ilyenkor kaszálni lehetett.
A bejegyzés trackback címe:
https://suburbankitchen.blog.hu/api/trackback/id/16673234
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
Kommentezéshez lépj be, vagy regisztrálj! ‐ Belépés Facebookkal