Szombati piaci és erdei bevásárlás
2017. március 11. írta: Gyalogrépa

Szombati piaci és erdei bevásárlás

A múlt héten nagyot tévedtem azzal kapcsolatban, hogy a laskagombák megnőnek, vagy inkább tönkremennek -e a kedvenc laskafámon. A héten viszonylag hűvös volt, ami alapján esélyt adtam arra, hogy mégis tudok szedni. Ez bizony bejött. Több mint fél kiló elsőrangú laskagombát sikerült szednem, ami így márciusban elég szokatlan, mivel ez egy őszi gomba. Szedtem némi vadsnidlinget is, amiből már bőven van a közeli erdőben.

Hogy minek ez a rengeteg citrom? Mostanában lehet a legolcsóbb és a legfinomabb citromokat kapni. Ilyenkor szoktam citromlevet elrakni, ami legalább decemberig kitart. Persze nyáron kell a legtöbb citromlé, mikor nem lehet rendes citromot kapni, vagy ha mégis, jó drágán. Ezért készülök föl előre.

A bejegyzés trackback címe:

https://suburbankitchen.blog.hu/api/trackback/id/tr1912329831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása