Végre van a piacon rókagomba. Persze szlovák import, mert idehaza nem esett semmi. Jobban szeretem, mint bármelyik húsfélét, így inkább erre költök. Ismét hoztak marhabelsőséget, így végülis futotta "húsra" is a zsebbenyúlós rókagomba mellett. A vese igazi kihívás lesz, most fogok először készíteni. A málna végre szezonba ért itthon is, nagyon intenzív az íze. Azt csiripelik a madarak, hogy a jövő héten már lesz lekvárnak való sárgabarack.
A bejegyzés trackback címe:
https://suburbankitchen.blog.hu/api/trackback/id/12617355
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
Kommentezéshez lépj be, vagy regisztrálj! ‐ Belépés Facebookkal