Minden évben eljátszom ezt: megfogadtam, hogy nem rakok el több paprikát, főleg csípőset nem. Erre megtaláltam a piacon ezeket itt. A kövérebb zöld színű paprikák extrém húsosak. Ismét vettem besztercei szilvát, és mandulát. A hosszúkás paradicsomoknak olyan illata van, mint egy frissen felnyitott olasz paradicsomkonzervnek. Azt hiszem belenyúltam a tutiba. A hatalmas disznóból porchetta készül; persze csontozás után.
A bejegyzés trackback címe:
https://suburbankitchen.blog.hu/api/trackback/id/12888032
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
Kommentezéshez lépj be, vagy regisztrálj! ‐ Belépés Facebookkal