A tokaszalonna és a hasaalja szalonna megy a pácba, aztán guanciélét és pancettát készítek belőlük. A marhalapockát szétbontom, a nagyobb belső részt egyben készítem el. A külső rész sokkal puhább, erre még kitalálok valamit külön. A torma jól jöhet még hozzá. A vajretek levele és szára pont olyan zsenge, mint kora tavasszal. A levelek még salátába is jók, vagy akár friss tésztára spenót helyett. A szárakat ecetes savanyúságnak fogom elkészíteni.
A bejegyzés trackback címe:
https://suburbankitchen.blog.hu/api/trackback/id/13504911
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
Kommentezéshez lépj be, vagy regisztrálj! ‐ Belépés Facebookkal