A képen az a kuriózum, az a ritkaság, amit szinte sehol nem kapni a városban. Főzőalmák. A pirosas rozmaring egy régi magyar rétesalma-fajta. A mucsuval, ezzel a nagyon fiatal japán almafajtával olyan pite készült tavaly, hogy megszólalt. A birseket pedig útközben szedtük a dzsindzsában. Nem volt reggeli pára, így megúsztuk, hogy derékig vizesek legyünk. Főzőparadicsom, háztáji tojás, dísztök. A birs is kiváló dekoráció, és nem mellesleg nagyszerű illatosító, csak a meleg szobában hamar tönkremegy. A kezdetektől bázisként szolgáló deszkám hamarosan visszatér.
A bejegyzés trackback címe:
https://suburbankitchen.blog.hu/api/trackback/id/16685964
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
Kommentezéshez lépj be, vagy regisztrálj! ‐ Belépés Facebookkal