Kolbász, krumpli, szalonna. Alapanyagok a hónap utolsó hétvégéjére.
Persze hogy egytál lett belőle.
Szerény alapanyagokból is lehet érdekes és finom fogásokat készíteni. Az egyik legjobb ár/érték arányú húsféle a sütnivaló kolbász és a szalonna. Hozzájuk leginkább a krumpli és a hagyma dukál. Olyan közeget kell teremteni ezeknek a húsoknak, ami képes felszívni azt a rengeteg kisült értékes zsírt,…
A Bocuse d'Or csak a szakácsszakmának szól? Tévedés.
Egy háztartás konyhája mit tud kezdeni a Bocuse d'Or eredményeivel?
Nyilván egyik szakácsverseny sem fogja gyökeresen megváltoztani sem a közétkeztetést, sem a vendéglátó kultúrát. Ez mindegy is, engem személy szerint egyik sem érint túlzottan. A környezetemben élők legtöbbször azt eszik, amit otthon főznek, vagy rendelnek. Étteremben csak céges meghívás alkalmával…