Végre van igazi apró parázsburgonya. A következő pár napban nagyjából ezt fogjuk enni rengeteg petrezselyemmel, meg az apró hagymákkal. Az uborkából saláta készül talán a céklával. A vajpuha tökből pedig tökfőzelék készül. Most érdemes újfokhagymát venni, az eper is most van topon, és végre van normális árban főzőhagyma. Erre vártam már hónapok óta. No, meg a parázsburgonyára. A szép császárhús már nem fért fel a képre, bár ilyen zöldségek mellett inkább háttérbe szorul.
A bejegyzés trackback címe:
https://suburbankitchen.blog.hu/api/trackback/id/13912542
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
Kommentezéshez lépj be, vagy regisztrálj! ‐ Belépés Facebookkal