Úgy készültem, hogy a mai napon is elrakok vagy három kiló ribizliszószt. De a ribizli szőrén szálán eltűnt. Pontosabban volt, csak a múlt heti ár duplájáért. A málna még mindig jó. Ezeknek a koktélparadicsomoknak már rendes paradicsom ízük van. A gombászoknál beindult az érdestinóru, még van rókagombájuk, vargányájuk. A múltkor már készítettem egyszerű főzőkolbászt, most ismét nekiállok - ezúttal combból és a szalonnájából. Ugyan nem mangalica minőségű a hús, de legutóbb finom volt belőle a kolbász. Beruháztam egy beregi csirkére is. A piacunkon egy jó darabig volt, akkor egyszer vettem, aztán nem kellett. Mikor kellett volna, akkor nem volt egyszer sem. Most van is, kell is. Vettem egy madarat.
A bejegyzés trackback címe:
https://suburbankitchen.blog.hu/api/trackback/id/14066399
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
Kommentezéshez lépj be, vagy regisztrálj! ‐ Belépés Facebookkal