A hűvös időnek és a termelőnek hála ez a zöldborsó nagyon rendben van. Snacknek is kiváló! Már lehetne rókagomba, de most csak termesztett csiperkére futja. Rókagombához több eső kell, meg vagy két hét türelem, mire megjelennek. Az újhagymák elkezdtek gömbölyödni, ami a fehér rész javára válik. A zöldje kicsit keményebb, mint korábban, de én még így is szeretem. A saláta, az eper és a parázskrumpli még mindig topon vannak. A fűszernövények: tárkony a gombához, a petrezselyem a krumplihoz, a kapor az uborkához lesz, az oregano a szárítóra kerül. Ilyenkor már nagyon nehéz rendes vöröshagymát kapni, így átnyergeltem az új hagymákra. A beregi csirkéhez majd társul a gomba, az uborka, vagy a krumpli.
A bejegyzés trackback címe:
https://suburbankitchen.blog.hu/api/trackback/id/tr915729570
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.