Piaci bevásárlás
2020. augusztus 26. írta: Gyalogrépa

Piaci bevásárlás

Ráfordultunk arra az időszakra, amikor egyre több figyelem jut a savanyúságok eltevésére. Uborka és cukkini volt eddig is, de ezek az apró cukkinik már ecetes lébe kerülnek. A piros és pirosba forduló paprikákat a cukkinik közé dugtam ízesítőnek és dekorációs elemnek (Szépnek találom a vegyes savanyúságos üvegeket, de fenntartásaim vannak, velük. Talán ízben jobban járunk, ha külön rakjuk el őket. Erre próbálok rácáfolni, hiszen a lé sem cukros gagyi, meg bébidinnyével sincs tele, amit nem szeretek.) A sárgább paprikák önállóan szerepelnek savanyított paprikaként, hiszen tavaly is milyen jól beváltak. Ugyanannak a termelőnek ugyanazon paprikái, kétségre nincs ok. Zöldbabot első alkalommal készítettem kovászosan, miután a múlt héten megkóstolhattam. A lila krumplit próbaképpen vettem, bár a nagy lelkesedés közben meg sem kérdeztem milyen fajta, főzzem -e, vagy süssem.

A bejegyzés trackback címe:

https://suburbankitchen.blog.hu/api/trackback/id/tr4016177966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Benikuty 2020.08.26. 19:16:46

" főzzem -e, vagy süssem." szerintem utóbbi.

Gyalogrépa · http://suburbankitchen.blog.hu/ 2020.09.03. 06:37:05

@Andrass9: Az még máig sem derült ki. Még nem ettünk át magunkat a cukkini, kukorica, paprika és paradicsom hegyeken. Majd utána.
süti beállítások módosítása