Mivel a sonkát magam készítettem, és egy adag birkalábszár pácolódik a hűtőben, nem kellett túl sok mindent vennem. A piac ma is nyitva van, bár ez úgy tűnik kevesekhez jutott el, mert alig voltak reggel; a kereskedők jó része ki sem nyitott. Mindenesetre újdonságokkal szolgált a vásárlás, ugyanis meglepően kedvező áron lehetett új káposztát és rebarbarát venni. A spárga túl van a csúcson, de zöld spárgánál jobban tolerálható ha pár napos. Nem úgy, mint a fehér spárgánál, ahol pár nap után már szinte élvezhetetlen. A csemegehagyma a retek és a tojás a húsvéti asztalra kerül, bár nálunk ezek amúgy is gyakran forognak.
A bejegyzés trackback címe:
https://suburbankitchen.blog.hu/api/trackback/id/12425913
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
Kommentezéshez lépj be, vagy regisztrálj! ‐ Belépés Facebookkal