Nos, most vettem életemben először egész, tisztítatlan halat, egész konkrétan kárászt. Legalább fejbevágni nem nekem kellett. Gyönyörű darab, és ami a legfontosabb, nagyon friss. Miután a halas fejbevágta alig telt el három óra, mire a filéket megettük. A csirkelábakkal nem tudom mitévő legyek, de majd kitalálok rájuk valami okosat. Jópofának tűntek, hát elhoztuk. A múlt héten megismerkedtünk az okkersárga retekkel, ami nagyon ízletesnek bizonyult. Ismét vettünk belőle. A télen kipusztult kakukkfűnek megérkezett a pótlása.
A bejegyzés trackback címe:
https://suburbankitchen.blog.hu/api/trackback/id/12485367
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
Kommentezéshez lépj be, vagy regisztrálj! ‐ Belépés Facebookkal