Már kapni levendulát, bár én nem kedvelem az illatát. Ahogy a molyok sem kedvelik, ezért lesz belőlük szárítás után töltelék molyűző tasakokba. Addig meg valahogy elviselem az illatát, meg hát mégiscsak szép, sőt a párom nagyon szereti. Elsőrangú padlizsánokat, paprikákat kaptunk. Már van bogyiszlói is. A barack még nem jó, de a cseresznye és az eper topon van. A paradicsom már nagyon finom, a legutóbbi tétel keddre el is fogyott. A marhacombot babbal és kukoricával párosítom.
A bejegyzés trackback címe:
https://suburbankitchen.blog.hu/api/trackback/id/12583145
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
Kommentezéshez lépj be, vagy regisztrálj! ‐ Belépés Facebookkal