Addig kell ütni a vasat, amíg meleg. Mindig veszünk rókagombát a piacon, ahány szombaton csak hoznak. Még mindig rengeteg sárgabarack van a piacon, de lekvárba teljesen alkalmatlan, szárításra se jó, friss fogysztásra is határeset. Minek keseregjek rajta, mikor más gyümölcsök most érnek csúcsra? Meggyből még mindig lehet jót kapni. A ribizli ára pedig erősen lefelé a mozdult, a minősége viszont kitűnő. Már beszerezhető a sóvirág, ami kiszárítva klasszikus dísze a nyári és őszi konyhának. Egyre jobb a paprikák és a paradicsomok minősége. Elég csak rájuk nézni, megszagolni őket. Melléjük vettem a friss bazsalikomot - nyilván.
A bejegyzés trackback címe:
https://suburbankitchen.blog.hu/api/trackback/id/12648937
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
Kommentezéshez lépj be, vagy regisztrálj! ‐ Belépés Facebookkal