Ezen a hétvégén káposztás húst főzök. Kicsit olyan lesz, mint az elzászi sükrüt. Kerül bele többféle hús, füstölt oldalas, krumpli, alma, egyebek. Ehhez vettem a körmöt, a combot, a szafaládét, és a virslit is. Ja, és persze a savanyú káposztát is. A nagy zsírblokk a jobb hátsó sarokban egy vatag hátszalonna darab. Úgy fogom érlelni, ahogy a pancettát szoktam.
A bejegyzés trackback címe:
https://suburbankitchen.blog.hu/api/trackback/id/13302001
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
Kommentezéshez lépj be, vagy regisztrálj! ‐ Belépés Facebookkal