Ez a fogás magáért beszél: sült hízott kacsacomb, ecetes cékla, narancsbefőtt, friss, nyers alma. Ünnepi asztalra való fogás. Nem is az alapanyagok párosítása a legfontosabb mondanivalója ennek a posztnak, hanem az, hogy a vacsora előtt húsz perccel fogtam neki a fogás elkészítésének, ami az alapos…
A szezon első érlelt szalonnája
Végre megbonthattam a legelső érlelt szalonnámat, amit ebben az őszi szezonban készítettem. Valamikor a nyáron fogyhatott el az előző szezon összes érlelt húsa, szalonnája. Szóval már nagyon vártam erre az időpontra. Így készülnek ezek a szalonnák, pancetták. Tavaly már készítettem sonkát is, ebben…
Sajtos tészta a piedesztálon: Mac and Cheese Stilton sajttal és dióval
Egy jó sajtszósszal meg lehet váltani a világot, vagy legalábbis egy apró szegletét. Az egyik legegyszerűbb felhasználása a sajtszósznak a tepsis sajtos tészta, azaz a Mac and Cheese. Mivel egyszerűen és gyorsan összeállítható, ezért néha alaposan le van butítva a recept; néha már a tejfölös-sajtos…