Idén már a piacon is megjelent a provanszi tök, vagy muskotályos tök. Ez egy ízletes francia fajta. A lila saláta igazi őszi hangulatot hordoz. Ismét vettem radikkiót és lapos káposztát. A hűvösebb idővel bizony eljön a levélzöldségek ideje. A kápia és a sárga paprika egy része megint a szárítóban végzi. A cseresznyepaprikákat
kivájom, savanyítom, majd megtöltöm. Ehhez elég nagyok, húsosak. Esett egy kis eső, talán mégsem marad el teljesen az őszi gombaszezon. Állítólag tuskógombát lehet már most is találni. Parazita volta miatt talán kevésbé függ a csapadéktól. A többiekre várni kell, talán jövő héttől.
A bejegyzés trackback címe:
https://suburbankitchen.blog.hu/api/trackback/id/14312191
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
Kommentezéshez lépj be, vagy regisztrálj! ‐ Belépés Facebookkal