Ezen a hétvégén olyan ordas fokhagymaszagunk lesz, hogy még. Talán pár hétvégén lehet kapni új fokhagymát egy évben; most van, nem lehet kihagyni. Megesszük nyersen. A parázs burgonya az abszolút sztár ezzel a mérettel és frissességgel. Hozzá jókora adag petrezselyem. Sikerült végre több fej rendes római salátát is vennem. A lelkes termelő kérdés nélkül elmesélte, hogy régebben csak a hagyományos fejes salátát termelték, de amióta megismerte a római salátát, azóta jobbára átálltak erre. Idén először megpróbáljuk a paradicsomot, meg az epret: talán már jó. A csontos tarját pedig egészben sütöm meg a grillsütőmben.
A bejegyzés trackback címe:
https://suburbankitchen.blog.hu/api/trackback/id/12502309
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
Kommentezéshez lépj be, vagy regisztrálj! ‐ Belépés Facebookkal