Végre az uborkák mellé megjött a kaporszár a piacra. Nyilván kovászos uborkát készítek. A mostani zöldborsó már hazai, és nagyon édes. Idén először vettem tököt, céklát és zöldbabot. A kárásznak megint nem tudtam ellenállni. Megint malacokat és süldőket vághattak, mert kicsi és rózsaszínű combot sikerült vennem.
A bejegyzés trackback címe:
https://suburbankitchen.blog.hu/api/trackback/id/12527655
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
Kommentezéshez lépj be, vagy regisztrálj! ‐ Belépés Facebookkal