Nos, véget ért a parázsburgonya szezonja erre az évre. Néhány kereskedőnél még volt belőle kevés. Megkésve érkezett az új lisztes burgonya. Most már tényleg jó a paradicsom. Egyre több helyen kapni zöldbabot, és egyre többféle paprika kapható. Az eper, és borsó most van csúcsponton, de a képbe betolakadott egy jó adag spanyol málna bagóért. A fekete cseresznye is mocorog már. Lassú sütésre pedig egy darab "császárvéget" vettem. Olcsó, de értékes és ízletes hentesáru.
A bejegyzés trackback címe:
https://suburbankitchen.blog.hu/api/trackback/id/12561033
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
Kommentezéshez lépj be, vagy regisztrálj! ‐ Belépés Facebookkal