Nos, megint vettem savanyítani való paprikát, meg szárítani való édes fűszerpaprikát. Még kitart a besztercei szilva. A múltkor bevált paradicsomból még sikerült kapnom. Guszta édesburgonyákat is vettem, eddig nekem nem nagyon jött be, de ismét próbálkozok velük; több fajta van a képen. A japánbirsről a környéken már nem csak a kukacos, hanem az érett gyümölcs is potyog. A finom illatuk megtölti a konyhát. Pár darabot káposzta savanyításához fogok felhasználni ízesítőnek.
A bejegyzés trackback címe:
https://suburbankitchen.blog.hu/api/trackback/id/tr8712913257
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
varjojenvirta 2017.10.02. 10:40:26
azt hiszem, én is ugyanerre a piacra járok, szinte ugyanez volt a haulom... +5 kg cseresznyepaprika :D
Gyalogrépa · http://suburbankitchen.blog.hu/ 2017.10.03. 06:11:29
@varjojenvirta: Nálam a beszterceiből volt még három kilónyi a kosárban, amit a fotóhoz már nem pakoltam ki. :)