A legjobb ilyenkor elérhető gyümölcs az ananász. Ez a fajta különösen illatos és édes. Nem mellesleg gyönyörű is. A lassan készülő raguk helyett mostanság a hirtelen sütött húsokkal készült fogások felé kezdek orientálódni. Ezért a szűzpecsenye. Nem vettünk sok mindent, az étvágyunk mérséklődik. Persze én ezt is a tavaszra fogom. Az egyetlen betárolt tavalyi zöldség az a krumpli, aminek az ananászt támasztottam. Jobb is, ha apránként a háttérbe szorulnak a téli zöldségek.
A bejegyzés trackback címe:
https://suburbankitchen.blog.hu/api/trackback/id/13676272
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
Kommentezéshez lépj be, vagy regisztrálj! ‐ Belépés Facebookkal