Végre megjött az első friss magyar sörretek. Ezt vékonyra felszelem és megsózom. Rámegyek tíz per múlva, és olyan kellemesen édes és puha, kissé csípős retekízzel a háttérben, hogy csak na. Az alatta összegyűlt lé még ennél is jobb. A csiperke is kiváló: friss és apró. Bár szedhetnék kevesebb komposzttal is, de attól ez még igen jó. Húsra nemigen van szükség ilyen gomba mellett.
A bejegyzés trackback címe:
https://suburbankitchen.blog.hu/api/trackback/id/13728626
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.