Holnap Márton nap, ennek megfelelő a bevásárlás is. A libamellből "sonkát" készítek, ahogy tavaly a hízott kacsamellel tettem. A kissé tollas combokat az alapos tisztítás után szuvidálom. A képre már nem fért fel a bőrös libaháj és a kisebb adag testháj sem. A testhájból valami sózott szalonnaféleséget készítek, a bőrös hájat kisütöm. Ide látom, hogy az is jó tollas, de bőven megéri vele vesződni. A leveles zöldségeknek jót tesz a mérséklődő meleg. Ez a saláta különösen finom, és már várom a fiatal spenótot is. Fóliasátorból még decemberben is szoktak kikerülni.
A bejegyzés trackback címe:
https://suburbankitchen.blog.hu/api/trackback/id/14363351
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
Kommentezéshez lépj be, vagy regisztrálj! ‐ Belépés Facebookkal