Most már aztán tényleg nyáriasra fordult az idő, nem csak úgy egy-két napra, hanem kissé tartósabban. Nem kell fanyalognunk, hogy hát az eső elverte a meggyet, a hidegben nem érik a paradicsom. Sárgabarack tényleg nincs, leginkább csak imitátum. Lefogadom, némelyik tényleg viaszból van. Na, de idén ELŐSZÖR van a kosaramban rókagomba, padlizsán, mángold, jóízű paradicsom és jalapeño paprika. Igen, megint lesz nizzai saláta, tzatziki, kovászos uborka. A padlizsánból padlizsánkrém készül. Ezek között semmi újdonság, viszont némelyik jó terep a nemrég beújított füvesebb, csípősebb olívaolajok kipróbálására.
A bejegyzés trackback címe:
https://suburbankitchen.blog.hu/api/trackback/id/tr9015996484
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
kobold63 2020.07.13. 12:15:32
Nekem is az a rókagomba kéne! Mi és hogyan készül belőle?
Gyalogrépa · http://suburbankitchen.blog.hu/ 2020.07.14. 05:39:10
@kobold63: Zöldbabbal, tejszínnel, petrezselyemmel készült vele leves.