Akkora kazal bazsalikomot vettem, hogy csak! Megmosni, leszedegetni a leveleket sok. Felaprítani, apróra vágni sok. Leturmixolva, pestonak bekeverve: "Csak ennyi?" Megvettem idén az első tétel friss fejteni való babot, amiből a nagy melegre hivatkozva tejfölös fejtett bableves készült. Behűtve, hidegen a legjobb. Tényleg. A rókagombából leves készül, a kukoricával nyári succotash. A jobb hátsó sarokban római saláta, a bal alsóban mizuna saláta. Utóbbit kipróbáltam steak szendvicsbe, mustárral. Egy szelet kovászos kenyérre megy a hússzelet, rá annyi mizuna saláta, amennyi csak belefér, aztán csípős mustár a másik szelet kenyérre. Mindezek után össze is lehet borítani. Igen jó. A chilliket pedig nem én fogom megenni. Másnak szánom kóstolónak.
A bejegyzés trackback címe:
https://suburbankitchen.blog.hu/api/trackback/id/16099948
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
Kommentezéshez lépj be, vagy regisztrálj! ‐ Belépés Facebookkal