Végre rászántam magam fejsajt készítésére. Annyira azért nem voltam magabiztos, mert kicsontozott fél fejet vettem nyelv nélkül. Elsőre pont jó lesz ez is. A rágóizom, azaz pofahús nagyon szép darab. Egyébként a túloldala elég kaotikusan néz ki, már ami a szövetek elrendezkedését illeti. A másik húsdarab csontos marhanyak hagymaleveshez. A mákot és a diót már most megvettem beiglihez, vagy a flódnihoz. A gyenge spenótnak ismét nem tudtam ellenállni, ahogy a szafaládénak sem. A narancs egészen bizalomgerjesztő annak ellenére, hogy ilyenkor még nemigen szokott lenni olyan édes, ami nekem jó.
A bejegyzés trackback címe:
https://suburbankitchen.blog.hu/api/trackback/id/tr3013465163
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.