Végre van rebarbara, bár ezeket is úgy kellett felkutatni. Szerintem az egyikből savanyúság, a másikból pohárdesszert készül. Rengeteg spárga volt, de egy sem volt kedvemre való. Az import már puha volt, a hazai között pár idős, vagy túl drága csomagok. Az újkrumpli még mindig ezer forint felett jár, kivárok. Ezeket a fiatal karalábékat nem is nagyon kell hámozni, legfeljebb csak az aljukból kell levágni keveset. Rákaptam a kapros túróra, ehhez az egyik csomag kapor, a cserpes túró, meg az élőflórás tejföl. A sörretket elkapta a nyári meleg, némelyiken már virágok is voltak a magszár végén. A hónapos retek még jó formában van, az újhagyma és az újkáposzta talán a legjobb formájukban. Tovább gyakorlom ezt a receptet, ezúttal egy lapockának a diójával, de salsa helyett coleslaw salátával, meg nyilván kukorica nélkül.
A bejegyzés trackback címe:
https://suburbankitchen.blog.hu/api/trackback/id/13852672
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Benikuty 2018.04.22. 19:48:05
Sajnos a jó minőségű spárga is azt az utat követi, amit a bagaméri torma:(
Nálunk egy termelő árul, de ha beállok a sorba, nem biztos, hogy jut. Tegnap kilenckor már hűlt helye volt...
Nálunk egy termelő árul, de ha beállok a sorba, nem biztos, hogy jut. Tegnap kilenckor már hűlt helye volt...
Gyalogrépa · http://suburbankitchen.blog.hu/ 2018.04.23. 05:29:23
Mi ezért járunk negyed nyolcra. Persze, még így is maradtunk le dolgokról. Meg ugye, most korán sem volt megfelelő spárga, meg a hőség miatt is gyengébb.
Kommentezéshez lépj be, vagy regisztrálj! ‐ Belépés Facebookkal